Отново на линия.
Постинги в блога от Май, 2013 г.
21.05.2013 17:16 -
Сос Карбонара за спагети и макарони
Продукти:
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
20.05.2013 16:25 -
Да си направим балсамов оцет в къщи
2ч.ч-вишни(почистени)
500мл.-винен оцет
1с.л.-карамелизирана захар
500мл.-винен оцет
1с.л.-карамелизирана захар
18.05.2013 07:25 -
Вкусни банички-кошнички за неделя сутрин
Вкусни банички-кошнички
Продукти:
Продукти:
18.05.2013 07:14 -
Събота вечер, лесно и вкусно
Картофи с шунка и сирене във фурна
5-6 сварени средно големи картофа
5-6 сварени средно големи картофа
17.05.2013 18:45 -
Мързелива баничка със сирене и кашкавал за събота сутрин
Баничка със сирене и кашкавал
продукти:
продукти:
14.05.2013 17:30 -
Панирани пилешки гърди на скара
Продукти:
-няколко порции пилешки гърди
-1 чаена чаша разтопено краве масло
-няколко порции пилешки гърди
-1 чаена чаша разтопено краве масло
12.05.2013 09:30 -
Сладки "Розички"
2 ч.л. какаo
0,5 ч.ч. прясно мляко
1 бакпулвер
0,5 ч.ч. прясно мляко
1 бакпулвер
11.05.2013 07:45 -
Вкусен крем с банани и кокос
2с.л.-брашно
100мл.-прясно мляко
4с.л.-кокосови стърготини
100мл.-прясно мляко
4с.л.-кокосови стърготини
11.05.2013 07:24 -
Крем с банани
400гр.-кисело мляко
4бр.-големи банана
4с.л.-захар
4бр.-големи банана
4с.л.-захар
08.05.2013 22:28 -
Трикове за оправяне на пресолено ядене
Известен е фактът, че по-добре едно ястие да е безсолно, отколкото да е прекалено солено. Правилното количество на сол подсилва вкуса на всяко ястие, но излишъкът на сол само го разваля.
С няколко трика обаче може да се оправи и пресоле...
С няколко трика обаче може да се оправи и пресоле...
08.05.2013 17:08 -
Панирана риба
250гр.-филе от риба
2-супени лъжици брашно
1-белтък
2-супени лъжици брашно
1-белтък
03.05.2013 02:11 -
Агнешка дроб сърма
Агнешка дроб сърма
2 връзки зелен лук
2 връзки зелен лук